Home

Gratis advies

Offerte aanvraag

"Uw partner in bouwen op hoog niveau"

Onderhoud

 

Ieder vastgoed wordt dag in en dag uit op de proef gesteld. Ouderdom of mindere kwaliteit van de destijds toegepaste materialen of slijtage aan materialen veroorzaakt door weersinvloeden maakt het noodzakelijk om onderhoud te plegen en zo de waarde ervan te behouden of misschien zelfs te vergroten. Het niet plegen van periodiek onderhoud leidt later altijd tot hogere herstelkosten wat natuurlijk

 

Welke onderhoudswerkzaamheden bedoelen wij:

Klein- en grootschalig onderhoud aan woningen of bedrijfspanden. Per project wordt een bouwkundige opname gemaakt waarin wordt bekeken welke werkzaamheden nodig zijn om verdere schade aan het pand te voorkomen. Aan deze opname wordt een kostenraming gekoppeld zodat dit met de opdrachtgever kan worden besproken. Mede door jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoud en kennis van wat er zich afspeelt in de huidige markt kunnen wij een scherpe prijsaanbieding doen.

Zuid10 bouwconsult maakt geen conditiemetingen conform NEN 2767 omdat deze methode teveel ruimte laat om met halve maatregelen een gebouw toch op een bepaald conditieniveau te krijgen.

Door u rond te leiden langs een aantal gerealiseerde projecten kunt u tevens het opleverniveau bekijken.

Volgens ons de beste methode om een klant te overtuigen van een juiste aanpak van het onderhoud.

Werken in bewoonde omgeving

Onze vakmensen werken vrijwel altijd in situaties waar wordt gewoond of gewerkt. Zij weten dus als geen ander dat een goede communicatie met uw huurders of gebruikers van groot belang is. Zij spreken uw taal en hebben respect voor de omgeving. Zij doen hun werk snel en efficiënt en laten de werkplek na afloop weer netjes achter. Kortom: onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en servicegericht. Een plezierig idee wanneer u uw huurders of gebruikers zonder rompslomp tevreden wilt stellen met effectief bouwkundig onderhoud.

 

Meerjarenonderhoudsplanning: MJOP

Het vaststellen van de feitelijke onderhoudssituatie van één of meerdere gebouwen is een noodzakelijke voorwaarde voor gedegen onderhoudsmanagement. Het instrument hiervoor is de Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP).

De MJOP kan alle in het gebouw voorkomende disciplines omvatten, zoals bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en transporttechniek.

Zuid 10    "Het fundament voor uw vastgoed"