“Zuid10 het fundament voor uw vastgoed

Producten en Diensten

 

Advies

Advies is een ruim begrip dat een grote diversiteit kent en op ieder moment kan worden gevraagd en gegeven. Cruciaal bij het geven van advies is dat de uitgangspunten voor de betrokken partijen duidelijk zijn.

 

Want alle adviezen moeten één ding gemeen hebben: ze zijn bedoeld om het kwaliteitsniveau van een bouwwerk te verhogen.

 

Ontwikkeling

Vanaf het begin hebben wij ons toegelegd op het realiseren van renovaties op hoog niveau en het verzorgen van complexmatige splitsingsprojecten voor zowel particulieren als vastgoedontwikkelaars.

 

Uitwerking

Vanaf de ontwerpfase tot de opleveringsfase

 

Begeleiding

Bij aanvang van de werkzaamheden vormt de bouwbegeleiding een essentieel onderdeel voor een goede afronding van een bouwproject.

Ervaring leert dat bij een goede bouwbegeleiding veel bouwfouten voorkomen worden zodat de opdrachtgever de kwaliteit krijgt waar hij recht op heeft.

 

 

Realisatie

 

Beheer

Het hedendaagse beheer van onroerend goed wordt gedaan vanachter een computer waarbij eerder uitgevoerde opnames verwerkt worden in conditiemetingen die elk jaar plichtsgetrouw worden nageleefd.

Kortom: er is geen gevoel en inzicht meer wat nodig is om het beheer van een pand goed uit te voeren.

 

Zuid10 heeft een ander idee over het beheer van onroerend goed en gaat voor een meer directere aanpak.

Kwaliteit van onderhoud wordt niet gemeten naar getallen maar in juiste aanpak van de problemen.

 

Onderhoud

Ieder vastgoed wordt dag in en dag uit op de proef gesteld. Ouderdom of mindere kwaliteit van de destijds toegepaste materialen of slijtage aan materialen veroorzaakt door weersinvloeden maakt het noodzakelijk om onderhoud te plegen en zo de waarde ervan te behouden of misschien zelfs te vergroten. Het niet plegen van periodiek onderhoud leidt later altijd tot hogere herstelkosten wat natuurlijk